Kom igång med din träning!

Stockholm Kampsport är en en av världens största kampsportklubbar med våra ca 1300 aktiva medlemmar. Vi har de senaste åren med stolthet kammat hem priser som Sveriges bästa kickboxningsklubb. Med ledning av vår huvudinstruktör och grundare av klubben, Sami Cacan. Tillsammans med honom har vi ytterligare ca 15 instruktörer som alla är utbildade i olika discipliner. Dessutom har dom alla genomgått vårt interna instruktörsprogram, ett krav vi har för att få coacha på klubben. Utöver vårt intsruktörsteam har vi dessutom vår tävlingsgrupp som aktivt jobbar som förebilder och hjälper till under klasserna. Här tränar vi kickboxing (K1), thaiboxning, MMA och boxning men erbjuder också olika slags fyspass.

Våra olika träningsformer är roliga, fartfyllda och anpassade till alla nivåer (se schema). Vi utlovar hög puls, fysisk ansträngning i rörelse och mycket svett, skratt och energi. Klubben är jämt fördelade med tjejer och killar, vi har har medlemmar mellan 6 och 70 år, något som avspeglar sig på den goda och ödmjuka stämning som råder i lokalen. Vår motionsträning inriktar sig till alla som vill komma igång, hålla sig i form och förbättra sina kampsportstekniker och vi säkerställer att alla får en bra grund i självförsvar och kroppskontroll. Man kan alltså välja att träna på motionärsnivå men samtidigt (om man vill och har ambition) gå vidare och bli en mer avancerad utövare, redo att tävla på världsnivå stöttad av våra erfarna coacher och instruktörer.

 

PÅ VILKEN NIVÅ ÄR DU?

NYBÖRJARE

Har du aldrig tidigare testat kamsport eller har du haft ett uppehåll på några år, då kommer våra basicpass att passa dig utmäkrt. Nybörjare har rätt att delta på alla basicpass och cirkelträningspass. Dessa pass är öppna för alla våra medlemmar! Här tränar man enkelt men hårt.

iNTRO TILL SPARRING/fORTSÄTTNING MITS

När du har tränat kampsport i 3 mån (cirka 30 pass) så kan du nu börja köra våra intro till sparring och fortsättning mits pass. Sparringutrustning är ett krav på intro till sparring pass. Vi har även intro till sparring pass enbart för tjejer.
När du kör intro till sparring så kommer du att jobba mycket med olika typer av drillar/situationer som kommer att förekomma när du sparras i framtiden.

FORTSÄTTNING

Deltagande på fortsättningspassen kräver godkänd gradering till fortsättningsnivå. Tandskydd & sparringutrustning är ett krav för att få delta i sparringen. Har du tidigare erfarenhet från annan klubb så ber vi dig informera aktuell instruktör innan passet. All utrustning finns i vår reception att handla på plats.

TÄVLINGSGRUPP

Tävlingsgruppen är till för de som har högre ambitioner med sin träning och som önskar att nå tävlingsmässiga framgångar med sin fighting samt är beredda att tävla i sin disciplin. Denna grupp har egna träningstider på schemat som ej är öppna för övriga medlemmar. Kontakta aktuell head coach för respektive disciplin.