Personlig Träning

Vi erbjuder personlig träning med en rad olika paket anpassade för dig och din individ. Den personliga träningen är individuellt anpassad och vi kommer att lägga upp ett anpassat träningsprogram baserat på medlemmens mål och önskningar med sin träning. Ni väljer själv inom vilken teknik ni vill bli bättre, om det så är MMA, Kick eller Thaiboxning, eller Boxning. Så kommer ni få en av våra instruktörer i världsklass till er befogenhet.

Personlig Träning Duo Pass

Om det är så att du inte vill själv testa på vår PT så kan du alltid träna med en vän, partner eller kollega och få en så kallad PT duo träning.

Många tror att personlig träning endast är till för människor som har tävlingsambitioner eller högre, men så är inte fallet. Det är lika lärorikt och utvecklande för motionärer som helt enkelt vill påskynda sin utveckling, öka sin förmåga eller till och med få ett bra och enkelt sätt att gå ner i vikt och bli av med fetma. PT pass är också en prefekt födelsedagspresent, julklapp, studentgåva och hälsoinitiativ för kollegorna på jobbet.


Om du vill boka ett PT pass så kontakta oss direkt så hjälper vi till!