Barn & Juniorträning

Vad är bättre för för dina barn än att lära sig grunderna i självförsvar, öka sin kroppskontroll och förbättra sin fysiska förmåga och kondition?

Därför har vi under 2 dagar i veckan egna pass för våra barnelever på klubben. Vi undervisar dem såväl i kickboxning med självförsvar. Dessa pass är specialanpassad för barn mellan 5-12 år, både tjejer och killar är välkomna att delta!

Fredagar kl.17.20 Kickboxning för barn
Söndagar kl.9.00 Kickboxning för barn

De lite äldre barnen (11-13 år) har vi juniorträning för, detta sker i samband med matchträningen för våra juniorer, men nivån anpassas efter gruppens förmåga, denna klass har också tre träningstillfällen per vecka:

Tisdagar och torsdagar kl 16.20


Från 13 år och uppåt är det ok att delta i vuxenträningen om de kommer med en träningspartner

Barnträningen är allsidig där styrka, kondition och motorik utvecklas och anpassas till barnens fysiska mognad på ett lekfullt sätt  samtidigt som dom lär sig grundtekniken till alla våra olika kampsportstekniker. Barnen får lära sig ta sig ur grepp, att falla ner på marken och att skydda sig mot slag och sparkar. Vi fokuserar på att lära våra barn struktur och grundteknik övar på att samarbeta i grupp. Family first! Eftersom vi tycker att det är kul att hela familjen tränar ihop så erbjuder vi föräldrar (eller de som tar barnen till träningen) till barnen att köra samma övningar som barnen vid sidan av barnträningen på mattan. Annars får föräldrar sitta ute i cafédelen under passets gång eller vid bänkarna i träningslokalen.

Tider pris och utrustning

Barnträning under höst och vårterminen (sommartid har vi anpassat schema):
Torsdagar kl.16.20 basic (50 min) & kl.17.20 basic (50 min)
Söndagar kl.09.20 basic (40 min) & kl.10.00 barnsparring för de mer erfarna barnen (40 min)

Sommartider (barn):
Söndagar kl 9.20 (40 min) & kl.10.00 barnsparring för de mer erfarna (40 min)

Juniorträning under höst & vårterminen (sommartid har vi anpassat schema):
Tisdagar kl.15.20 (60 min)
Fredagar kl.15.20 (60 min)

Sommartider (juniorer):
Tisdagar kl.18.20 (60 min)
Torsdagar kl 16.20 (60 min)

Om du är osäker vilken nivå som passar bäst titta förbi i receptionen så hjälper vi dig!

Barnhandskar finns att låna (och kan med fördel köpas på klubben) och klä era barn löst och ledigt, gärna t-shirt och shorts. I kampsport tränar vi alltid barfota så skor behöver ej medtas.

Helårskort kostar 3500:- och halvårskort kostar 1800:- för alla barn oavsett nivå, men det går också bra att betala månadsvis med autogiro vilket kostar 350:-/månad om ni skulle vilja ha dom bara testa 1 månad istället för 6 eller 12 månader direkt.