Påskschema 2019

Skärtorsdag: 

06.40 – Kampsportsfys (50 Min)

06.50 – Intro till sparring i ringen (50 Min)

07.30 – Kickbox Basic (50 Min)

 

11.20 – Kickbox Basic (50 Min)

12.10 – Kampsportsfys (50 Min)

 

16.20 – BJJ Basic Barn (50 Min i ringen)

16.20 – Kickbox Basic (60 Min)

17.20 – BJJ Basic (60 Min)

17.30 – Barnträning Kick (40 Min i ringen)

 

18.20 – MMA Grappling (60 Min)

18.30 – Tjejsparring (50 Min i ringen)

 

 

Fredag – Lördag – Söndag – Stängt

 

 

Annandag Påsk: 

11.00 – Kickbox Basic (60 Min)

12.00 – Kickbox Fortsättning (60 Min)

13.00 – MMA Grappling (60 Min)

13.00 – BJJ Sparring (60 Min i ringen)