Öppet Hus och Prova På

Kickboxning

Passar perfekt för dig som vill testa på en intensiv och roligare träning!

thaiboxning

Mycket likt Kickboxning men med Armbågar och Knän som inte tillåts i Kickboxning!

Boxning

Klassisk boxning med vår egna coach Atilla The Hun Levin!

Varför ska du provträna hos Stockholm Kickboxning?

På Stockholm Kampsport är det alltid liv och rörelse. Oavsett tid på året så är det alltid ett aktuellt och anpassat schema som rullar.  

Varje år har vi alltid i Januari, slutet på Maj och mitten på Augusti Öppethusdagar och gratis prova-på-pass för de som är nyfikna och vill testa kampsport hos oss när de nya terminerna startar. Dessa dagar är annonserar vi i förväg men man behöver inte anmäla sig till ett pass, vi använder oss alltid utav drop-in!

Men vad innebär det då för de som missade prova-på-dagarna och ändå är sugna på att testa?

Vi tog ett par minuter med Sami Cacan, vår huvudcoach och grundare av klubben Stockholm Kampsport som funnits sedan 90-talet för att ställa ett par snabba frågor om vår terminstart med prova-på-pass!

Ni skriver ibland att "Terminen är igång", betyder det att man inte kan komma och provträna eller börja träna hos er efter det att terminen dragit igång undrade vi?
"Självklart inte!
Hos oss är alla, alltid välkomna att prova på kampsport, när som helst under året. Det är bara att komma ner och lösa ett enkelpass på en av våra gröna klasser. Ett pass kostar 200kr men väljer man sen att köpa kort så drar vi av beloppet mot uppvisande av kvitto"

Men varför kalla det för terminstart då? Kan man enkelt hoppa in mitt i en termin utan att känna sig att man inte klarar av att utföra kampsporten eller måste man vänta till nästkommande period innan man börjar på riktigt?
"Vi har absolut ett upplägg där vi försöker samla nybörjare till i början av terminerna. Dels eftersom vi anpassar lokalerna, plockar bort ringen under en period för att skapa ytor till alla och vi sätter alltid in extra många instruktörer på mattan under en period men framförallt anpassar vi nivån på våra klasser för att ge alla nya en chans att hänga med men som sagt. Det är ALDRIG för sent att prova på kampsport hos oss och våra nybörjarklasser är alltid öppna för alla, även om man aldrig i sitt liv tidigare satt sin fot på mattan"

Men Sami, om man vill komma igång med sin träning ordentligt men inte riktigt med en stor klass, kan man då som helt oinvigd boka in några pass med en PT eller är de bara för de erfarna som vill matcha och redan är i god form? Han svarar med ett skratt...
"Det är hela poängen med att ha en Personlig Tränare som anpassar träningen med sin elevs nivå. Så svaret är ja, självklart kan man träna med PT direkt. Vi har många nybörjare som köper fem-tio klipp med någon av våra PT's just för att lära sig grunderna och få en bra start på sin kampsport.
 Man behöver absolut inte vara vältränad, sannolikt blir man däremot vältränad efter en tid med våra instruktörer..."

En sista fråga... Vad för typ av människor tränar hos er? Är alla bråkstakar och busar?
"Haha nej verkligen inte. Det där är en gammal myt som hänger kvar. I vissa fall är det kanske berättigat för på vissa klubbar samlas säkert fortfarande en del stök, men det är inget vi befattar oss med, vi har rensat bort allt sånt. Hos oss tränar allt från barnfamiljer, unga, gamla, smala, storväxta, folk med handikapp, elitidrottare, studenter, karriärister, kassabiträden, näringslivstoppar, läkare, städare, entreprenörer mm som kommer och tränar hos oss. Dessutom så är det alla möjliga nationaliteter och kulturer finns hos oss vilket är super kul! Det är otroligt inspirerande med alla nya vänner, kontakter och nätverk som knyts och skapas hos oss. Enkelt sagt, hos oss är alla är välkomna."

/Redaktionen