Hygienregler vid träning

Kläder & Utrustning

      * Ha alltid med dig egen utrustning & egna träningskläder

   *Låna inte ut din personliga träningsutrustning.

       *Träna alltid med hela rena kläder anpassade till det pass du kör.

    *Rengör din personliga utrustning efter passet (torka av den, desinficera den, lufttorka den).

       *Sprita av den gemensamma utrustningen du använt efter passet.

        *Om du svettas mycket så torka upp efter dig.

         *Tvätta/blötlägg (gärna i sporttvättmedel) dina kläder efter passet och se till att de torkar ut ordentligt.

 Gammal svett och fukt är en grogrund för bakterier och lukter.

Personlig hygien

        *Du skall vara 100% frisk och ren för att träna.

   *Stanna hemma om ni är osäkra.

  *Meddela din instruktör om du känner dig sjuk.

         *Naglar på händer och fötter skall vara rena och kortklippta för att undvika skador.

         *Ta av smycken (halsband, ringar, örhängen) innan passet.

   Om du inte kan ta av dem se till att du tejpar dem.

         *Träna inte med öppna sår.

         Använd flytande tvål vid sår och täck över dem med plåster.

   Kontakta läkare om såret inte läker.

         *Tvätta händerna ofta, använd handsprit.

         *Efter ditt pass, försök att duscha så snabbt som möjligt, så vi har mer plats i omklädningsrummen, kom gärna ombytt och om du kan duscha hemma är det att föredra.

COVID-19 – tilläggsregler
Förtydligande av regler under Corona

1. Sprita händerna i receptionen innan du går in till salen, desinfektion finns i receptionen.

2. INGEN TRÄNING om du hur förkylningssymptom eller känner dig det minsta dålig!

3. Rena kläder och god hygien, tvätta dina kläder varje dag!

4. Desinfektera utrymme och utrustning som du har använt efter varje pass!

5. Häng inte kvar i salen om du inte är incheckad på passet och ska träna.

6. Myndigheterna har begränsat oss med att få ha 50 per i salen. Så när du är klar lämnar du utrymmet till någon annan som ska träna. In och kör passet sen går du ut! Vi kommer att vara väldigt stränga med dessa regler för att vi kan få konsekvenser om vi inte följer reglerna!

7. Dra ditt kort i kortläsaren VARJE gång du ska träna, har du bokat in flera pass samma dag så checkar du in dig på samtliga pass direkt när du kommer in. Vi uppskattar att vi inte behöver upprepa detta!

8. Vi gör vårt allra bästa med att hålla klubben så ren som möjligt, nu är det upp till oss alla tillsammans att hålla det rent och virusfritt! För din och alla andras skull vill vi gärna att du följer ovanstående regler!

9. Vi rekommenderar starkt att du bokar in dig på passet på GYMCONTROL för att säkra din plats. Maila till info@kampsport.se om du behöver hjälp med inloggning.

·         // Personalen på världens bästa klubb

Pga rådande omständigheter ser vi gärna att alla bokar in sig på passen för att säkra plats. Det gör du genom att klicka på knappen här ovan. Är du medlem loggar du in först med e-postadress, lösenord är dag och månad som du är född tex 0105 om du är född 1 maj.
Är du inte medlem klickar du fram dagen du vill träna och klickar sedan på passet. Följ anvisningarna på skärmen och fyll i person- och adressuppgifter och fortsätt sedan till betalning. Föräldrar/vårdnadshavare som bokar in minderåriga: fyll i barnets personuppgifter och era kontaktuppgifter.
OBS om man vill prova på flera personer så måste bokningen göras en gång per person!
Sen dyker man upp ca 10 min innan passet ska börja och meddelar i repan att man har bokat på nätet och uppger sitt namn, så checkas ni in på passet!
 

Kickboxning

Passar perfekt för dig som vill testa på en intensiv och roligare träning!

thaiboxning

Mycket likt Kickboxning men med Armbågar och Knän som inte tillåts i Kickboxning!

Boxning

Klassisk boxning med vår egna coach Atilla The Hun Levin!

Varför ska du provträna hos Stockholm Kickboxning?

På Stockholm Kampsport är det alltid liv och rörelse. Oavsett tid på året så är det alltid ett aktuellt och anpassat schema som rullar.  

Varje år har vi alltid i Januari, slutet på Maj och mitten på Augusti Öppethusdagar och gratis prova-på-pass för de som är nyfikna och vill testa kampsport hos oss när de nya terminerna startar. Dessa dagar är annonserar vi i förväg men man behöver inte anmäla sig till ett pass, vi använder oss alltid utav drop-in!

Men vad innebär det då för de som missade prova-på-dagarna och ändå är sugna på att testa?

Vi tog ett par minuter med Sami Cacan, vår huvudcoach och grundare av klubben Stockholm Kampsport som funnits sedan 90-talet för att ställa ett par snabba frågor om vår terminstart med prova-på-pass!

Ni skriver ibland att "Terminen är igång", betyder det att man inte kan komma och provträna eller börja träna hos er efter det att terminen dragit igång undrade vi?
"Självklart inte!
Hos oss är alla, alltid välkomna att prova på kampsport, när som helst under året. Det är bara att komma ner och lösa ett enkelpass på en av våra gröna klasser. Ett pass kostar 200kr men väljer man sen att köpa kort så drar vi av beloppet mot uppvisande av kvitto"

Men varför kalla det för terminstart då? Kan man enkelt hoppa in mitt i en termin utan att känna sig att man inte klarar av att utföra kampsporten eller måste man vänta till nästkommande period innan man börjar på riktigt?
"Vi har absolut ett upplägg där vi försöker samla nybörjare till i början av terminerna. Dels eftersom vi anpassar lokalerna, plockar bort ringen under en period för att skapa ytor till alla och vi sätter alltid in extra många instruktörer på mattan under en period men framförallt anpassar vi nivån på våra klasser för att ge alla nya en chans att hänga med men som sagt. Det är ALDRIG för sent att prova på kampsport hos oss och våra nybörjarklasser är alltid öppna för alla, även om man aldrig i sitt liv tidigare satt sin fot på mattan"

Men Sami, om man vill komma igång med sin träning ordentligt men inte riktigt med en stor klass, kan man då som helt oinvigd boka in några pass med en PT eller är de bara för de erfarna som vill matcha och redan är i god form? Han svarar med ett skratt...
"Det är hela poängen med att ha en Personlig Tränare som anpassar träningen med sin elevs nivå. Så svaret är ja, självklart kan man träna med PT direkt. Vi har många nybörjare som köper fem-tio klipp med någon av våra PT's just för att lära sig grunderna och få en bra start på sin kampsport.
 Man behöver absolut inte vara vältränad, sannolikt blir man däremot vältränad efter en tid med våra instruktörer..."

En sista fråga... Vad för typ av människor tränar hos er? Är alla bråkstakar och busar?
"Haha nej verkligen inte. Det där är en gammal myt som hänger kvar. I vissa fall är det kanske berättigat för på vissa klubbar samlas säkert fortfarande en del stök, men det är inget vi befattar oss med, vi har rensat bort allt sånt. Hos oss tränar allt från barnfamiljer, unga, gamla, smala, storväxta, folk med handikapp, elitidrottare, studenter, karriärister, kassabiträden, näringslivstoppar, läkare, städare, entreprenörer mm som kommer och tränar hos oss. Dessutom så är det alla möjliga nationaliteter och kulturer finns hos oss vilket är super kul! Det är otroligt inspirerande med alla nya vänner, kontakter och nätverk som knyts och skapas hos oss. Enkelt sagt, hos oss är alla är välkomna."

/Redaktionen