OBS!! Drop-in möjlig men vid fullsatt pass kommer vi tyvärr att neka fler deltagare, detta på grund av brandsäkerhetsregler. Plats garanteras endast om man förbokar.
För gäster: Klicka på "boka provträning" här ovan. Bläddra fram till önskad dag och klicka på passet. Följ anvisningarna på skärmen och fortsätt till betalningen.  Beloppet fås tillgodo vid senare inskrivning. 
För medlemmar: LAdda ner appen Gym Control logga in med e-post, lösenord är dag och månad som man är född t.ex 2802 om man är född 28 februari

Hygienregler vid träning

Kläder & Utrustning

      * Ha alltid med dig egen utrustning & egna träningskläder

   *Låna inte ut din personliga träningsutrustning.

       *Träna alltid med hela rena kläder anpassade till det pass du kör.

    *Rengör din personliga utrustning efter passet (torka av den, desinficera den, lufttorka den).

       *Sprita av den gemensamma utrustningen du använt efter passet.

        *Om du svettas mycket så torka upp efter dig.

         *Tvätta/blötlägg (gärna i sporttvättmedel) dina kläder efter passet och se till att de torkar ut ordentligt.

 Gammal svett och fukt är en grogrund för bakterier och lukter.

Personlig hygien

        *Du skall vara 100% frisk och ren för att träna.

   *Stanna hemma om ni är osäkra.

  *Meddela din instruktör om du känner dig sjuk.

         *Naglar på händer och fötter skall vara rena och kortklippta för att undvika skador.

         *Ta av smycken (halsband, ringar, örhängen) innan passet.

   Om du inte kan ta av dem se till att du tejpar dem.

         *Träna inte med öppna sår.

         Använd flytande tvål vid sår och täck över dem med plåster.

   Kontakta läkare om såret inte läker.

         *Tvätta händerna ofta, använd handsprit.

         *Efter ditt pass, försök att duscha så snabbt som möjligt, så vi har mer plats i omklädningsrummen, kom gärna ombytt och om du kan duscha hemma är det att föredra.

Kickboxning

Passar perfekt för dig som vill testa på en intensiv och roligare träning!

thaiboxning

Mycket likt Kickboxning men med Armbågar och Knän som inte tillåts i Kickboxning!

Varför ska du provträna hos Stockholm Kickboxning?

På Stockholm Kampsport är det alltid liv och rörelse. Oavsett tid på året så är det alltid ett aktuellt och anpassat schema som rullar.  

Varje år har vi alltid i Januari, slutet på Maj och mitten på Augusti Öppethusdagar och gratis prova-på-pass för de som är nyfikna och vill testa kampsport hos oss när de nya terminerna startar. 

Dessa dagar är annonserar vi i förväg men man behöver inte anmäla sig till ett pass, vi använder oss alltid utav drop-in!

Men vad innebär det då för de som missade prova-på-dagarna och ändå är sugna på att testa?

Vi tog ett par minuter med Sami Cacan, vår huvudcoach och grundare av klubben Stockholm Kampsport som funnits sedan 90-talet för att ställa ett par snabba frågor om vår terminstart med prova-på-pass!

Ni skriver ibland att "Terminen är igång", betyder det att man inte kan komma och provträna eller börja träna hos er efter det att terminen dragit igång undrade vi?
"Självklart inte!
Hos oss är alla, alltid välkomna att prova på kampsport, när som helst under året. Det är bara att komma ner och lösa ett enkelpass på en av våra gröna klasser. Ett pass kostar 200kr men väljer man sen att köpa kort så drar vi av beloppet mot uppvisande av kvitto"

Men varför kalla det för terminstart då? Kan man enkelt hoppa in mitt i en termin utan att känna sig att man inte klarar av att utföra kampsporten eller måste man vänta till nästkommande period innan man börjar på riktigt?
"Vi har absolut ett upplägg där vi försöker samla nybörjare till i början av terminerna. Dels eftersom vi anpassar lokalerna, plockar bort ringen under en period för att skapa ytor till alla och vi sätter alltid in extra många instruktörer på mattan under en period men framförallt anpassar vi nivån på våra klasser för att ge alla nya en chans att hänga med men som sagt. Det är ALDRIG för sent att prova på kampsport hos oss och våra nybörjarklasser är alltid öppna för alla, även om man aldrig i sitt liv tidigare satt sin fot på mattan"

Men Sami, om man vill komma igång med sin träning ordentligt men inte riktigt med en stor klass, kan man då som helt oinvigd boka in några pass med en PT eller är de bara för de erfarna som vill matcha och redan är i god form? Han svarar med ett skratt...
"Det är hela poängen med att ha en Personlig Tränare som anpassar träningen med sin elevs nivå. Så svaret är ja, självklart kan man träna med PT direkt. Vi har många nybörjare som köper fem-tio klipp med någon av våra PT's just för att lära sig grunderna och få en bra start på sin kampsport.
 Man behöver absolut inte vara vältränad, sannolikt blir man däremot vältränad efter en tid med våra instruktörer..."

En sista fråga... Vad för typ av människor tränar hos er? Är alla bråkstakar och busar?
"Haha nej verkligen inte. Det där är en gammal myt som hänger kvar. I vissa fall är det kanske berättigat för på vissa klubbar samlas säkert fortfarande en del stök, men det är inget vi befattar oss med, vi har rensat bort allt sånt. Hos oss tränar allt från barnfamiljer, unga, gamla, smala, storväxta, folk med handikapp, elitidrottare, studenter, karriärister, kassabiträden, näringslivstoppar, läkare, städare, entreprenörer mm som kommer och tränar hos oss. Dessutom så är det alla möjliga nationaliteter och kulturer finns hos oss vilket är super kul! Det är otroligt inspirerande med alla nya vänner, kontakter och nätverk som knyts och skapas hos oss. Enkelt sagt, hos oss är alla är välkomna."

/Redaktionen